2014

   

  

Rots en Water 

Nieuwe training start  8 oktober 2014. Van 15.30u tot 16.45u. De training bestaat uit zes lessen van 75 minuten per week.  Op 24 september, om 20.00 uur is de voorlichtingsavond voor de ouders en andere belangstellenden. In verband met  de planning graag even laten weten  met hoeveel mensen u denkt te komen. De voorlichtingsavond wordt gehouden in centrum Djoj, aan de Antony Duyklaan 5-7 in Rotterdam Hillegersberg. De avond begint om 20.00 uur, en duurt tot ongeveer 21.30  uur. Het is aan te raden om met openbaar vervoer, of de fiets te komen want in de avond is het er soms lastig parkeren.

Kosten €225,00 per kind  

    

Kiezel en Druppel (methode Bertha)

Nieuwe training start  8 okt 2014 Van 14.00u tot 15.15u.

De training bestaat uit zes lessen van 75 minuten per week. Op 24 september om 20.00 uur is de voorlichtingsavond voor ouders en andere belangstellenden. In verband met  de planning graag even laten weten met hoeveel mensen u denkt te komen. De voorlichtingsavond wordt gehouden in centrum Djoj aan de Antony Duyklaan 5-7  in Rotterdam Hillegersberg. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Het is aan te raden om met openbaar vervoer of met de fiets te komen, want in de avond is het er soms lastig parkeren.

Kosten €225,00 per kind.  

  

 

Zelfvertrouwen in de brugklas!

Elke training bestaat uit 4 lessen van 1 uur per week. Voorafgaand aan de training is er een intakegesprek met het kind en de ouder(s) / verzorger(s).

Kosten : 110 euro per kind

  

Word(t) je boosheid de baas(?)

Nieuwe trainingen starten in overleg. Kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers

  

Grenzen stellen aan kinderen/ Rots en Water voor volwassenen.

De training bestaat uit  twee hele dagen. Bij voldoende aanmeldingen starten we in oktober.  Kosten €375,00 voor beide dagen inclusief koffie, thee en lunch.

  

Ouder en kind training 

De training bestaat uit 6 lessen van 75 minuten per week.  Voorafgaand aan de training is er een intake gesprek. Kosten 400 euro voor beiden. Nieuwe training start in overleg en bij voldoende aanmeldingen. 

  

 

Begeleiding samengestelde gezinnen.

In het intakegesprek inventariseren we met elkaar wat er nodig is en hoeveel bijeenkomsten we met elkaar gaan hebben. Afhankelijk daarvan komt  de prijs tot stand. 

 

 

Alle trainingen worden gegeven in Centrum Djoj, Antony Duyklaan 5, 3051HA Rotterdam Hillegersberg.

Kijk op onze contactpagina om u of uw kind aan te melden voor een van onze trainingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

In-verbinding trainingen
weerbaarheid, sociale vaardigheden, en communicatie